Tekemisen meininkiä

Mäntyharju on aktiivisten ihmisten paikkakunta. Meillä tehdään aitoa yhteistyötä hyvässä hengessä alueen kehittämiseksi.

Kunnantalo

Mäntyharjussa on hyvä yrittää yhdessä muiden kanssa, kun peruspalvelut ovat kunnossa. Mäntyharjussa on monen eri alan ammattilaisia: kaasu, metalli-, rakennus-, komposiitti-  ja puuteollisuus ovat kunnan keihäänkärkiä. Bisnes ei rajoitu kuitenkaan pelkkään teollisuuteen, vaan esimerkiksi Taidekeskus Salmela on Suomen kuuluisimpia taiteen keskittymiä.

Mäsek auttaa yrittäjiä eri vaiheissa. Ole meihin yhteydessä, jos olet perustamassa yritystä Mäntyharjuun, siirtämässä yritystäsi paikkakunnalle tai etsit uusia kasvun ja kansainvälistymisen mahdollisuuksia.

Mikkelin Seudun Uusyrityskeskus DYNAMO tarjoaa maksutonta yrittäjäneuvontaa yrityksen perustamista/ostamista suunnitteleville henkilöille Mikkelin seudulla (Hirvensalmi, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa ja Puumala). Palveluihin kuuluvat mm. liikeidean arviointi, liiketoimintasuunnitelman ohjaus, yrityksen perustamis- ja rahoitusneuvonta, asiakashankinnan- ja markkinointisuunnitelman kehittäminen, starttirahalausunnot sekä Finnveran rahoituslausunnot.

Lue lisää uusyrityskeskuksen palveluista:
mikkeli.uusyrityskeskus.fi