Mäntyharjun hevosurheilukeskus

Mäntyharjun hevosurheilukeskus on Mäntyharjun Hevosystäväinseura ry:n  ja Mäntyharjun Ratsastajat ry:n rakentama valmennukseen, kilpailuun, ym. hevostoimintaan tarkoitettu hevosurheilualue.

Valjastuskatos
Pyöräillen

Alueen suunnittelussa on otettu huomioon viimeisin tieto hevosurheilualueiden vaatimuksista; kuten pohjien laatuominaisuudet. Vinkkejä on haettu mm. Ruotsista.

Mäntyharjun kunta sijaitsee keskeisellä paikalla suhteessa raviratoihin Mikkeli 45 km, Vermo 205 km, Jokimaa 105 km, Kouvola 82 km, Lappeenranta 90 km, Killerjärvi 135 km, Sorsasalo 210 km ja Teivo 235 km.

Mäntyharjussa ja lähialueilla on monipuolisesti tarjolla ratsastusvalmennuksia, kilpailuja ja kursseja hevosalan ihmisille. Kuntoutuspalveluita löytyy läheltä: WHD Gård Mäntyharjulla on monipuolinen  hevospalvelukeskus. Katso lisää whdgard.fi

Mäntyharjun kunta ja Mäsek Oy tukevat uusia yrityksiä ja tarjoavat jo toiminnassa oleville yrityksille palveluja yrityksen kehittämiseen.

Elämäntavasta elinkeinoksi

Monen hevosharrastajan unelma on harrastuksen muuttaminen yritystoiminnaksi. Kasvavalla hevosalalla on mahdollista laajentaa perinteisiä toimintamuotoja täysin uudenlaiseksi palvelutarjonnaksi.

Mäntyharjun hevosurheilukeskus tarjoaa erinomaiset puitteet aloittavalle yrittäjälle; käytettävissä olevat turvalliset ja laadukkaat valmennusalueet pienentävät aloittavan yrityksen investointitarpeita.

PDF-esite Mantyharjun Hevosurheilukeskus

HUK
MRA