Pekka Karhula

Pekka Karhula

“Eteläisen Suomen läheisyys ratkaisee tuotantoyrityksen logistiikan toimivuuden.
Kolmiyhteys koti-työpaikka-palvelut, mihinkään ei tarvitse seisoa ruuhkassa.
Päättäjät kuuntelevat yrityksiä.”

Pekka Karhula
toimitusjohtaja, Polaria Oy

Mäntyharjulaiseen Veisto-konserniin kuuluva POLARIA OY valmistaa Polaria-tuotemerkillä markkinoitavia kylpyhuonekalusteita. Yritys on toiminut perustamisvuodestaan 1970 lähtien samalla tontilla, jossa se on myös mahtunut kasvamaan. Yritys työllistää yli 40 henkilöä.  Päätös erikoistumisesta kylpyhuonekalusteisiin tehtiin yrityksen alkuvuosien aikana, ja nykyään Vakiometalli on johtava kylpyhuonekalusteiden valmistaja Suomessa.  Tuotteita myydään sekä Suomeen että vientimarkkinoille.

Tuotevalikoimaan kuuluvat valaisinpeilikaappien lisäksi allaskaapit ja altaat, sekä pyykki-, siivous- ja lääkekaapit. Polaria-tuotteille on myönnetty kotimaisesta työstä ja laadusta kertova Avainlippu-tunnus vuonna 1997.

Kotimaisen työn lisäksi Polaria-tuotteet ovat valinta ekologisuuden puolesta. Tuotannon kaikissa vaiheissa on huomioitu ympäristövaikutukset. Uusiin tuotantolinjoihin on kahden viime vuoden aikana investoitu vuotuisen liikevaihdon verran. Esimerkiksi uusi pintakäsittelytekniikka, mikä takaa ongelmajätteettömän valmistusprosessin ja paremman korroosiosuojan tuotteille.

Oman tuotantonsa lisäksi Vakiometalli toimii maahantuojana Erlau®-tuotteille. Erlaun valikoimasta löytyy erilaisia turvatuotteita mm. senioriasumiseen. Tukikaiteet ja -kahvat sekä suihkuistuimet ja -kaiteet ovat kestäviä ja laadukkaita ja niiden avulla parannetaan käyttäjän turvallisuutta ja elämänlaatua.

Matti Kapiainen

Matti Kapiainen

Clas Palmberg

Clas Palmberg

Matti Kapiainen

Matti Kapiainen

Clas Palmberg

Clas Palmberg