Juho, Timo ja Markus Suutarinen

Juho, Timo ja Markus Suutarinen

“Mäntyharju on teollistunein kunta suhteessa asukas­lukuun. Betonielementtimarkkinat ovat Etelä-Suomessa. Mäntyharjusta on kohtuullinen etäisyys pääkaupunkiseudulle ja lukuisiin kaupunkeihin; Lappeenranta, Kouvola, Lahti, Jyväskylä, Mikkeli… Täällä on hyvät harrastusmahdollisuudet, esimerkiksi mainiot hiihtoladut.”

Juho Suutarinen, tehdaspäällikkö, Timo Suutarinen, toimitusjohtaja ja Markus Suutarinen, työpäällikkö,
Suutarinen Yhtiöt

SUUTARINEN YHTIÖT on maa- ja talorakentamisen sekä betoni­teollisuuden yritysryhmä. Juuret vahvasti Mäntyharjussa Suutarinen on kasvanut alallaan merkittäväksi toimijaksi. 140–150 henkilöä työllistävä perheyhtiö on kuulunut viime vuosina Etelä-Savossa suurimpien investoijien joukkoon.

 

Yrityksen koko historia alkaen isoisän autokuljetuksista 1950-luvulla on ollut eteenpäin menoa ja innovatiivista toiminnan kehittämistä. Toimitusjohtaja Timo Suutarinen on 2014 palkittu Mikkelin seudun innovaattorina betonituoteteollisuuden uudistajana. Perheyhtiön seuraava sukupolvi, tehdaspäällikkö Juho Suutarinen ja työpäällikkö Markus Suutarinen, jatkaa toiminnan tavoitteellista kehittämistä.

Yrityksen asiakaskuntaan kuuluu erikokoisia rakennus- ja teollisuusyrityksiä, julkinen sektori sekä pientalorakentajia. Oma kuljetuskalusto mahdollistaa toimitusten luotettavuuden, mitä tiukasti aikataulutetuilla rakennustyömailla arvostetaan. Luotettavan toimittajan maineen voi saada vain tekemällä.

Sirpa Huoponen

Sirpa Huoponen

Marika Konga

Marika Konga

Sirpa Huoponen

Sirpa Huoponen

Marika Konga

Marika Konga