Vakiometalli ja Visapaja Vantaan Asuntomessuilla

Mäntyharjulainen design ja valmistus esittäytyvät messuilla

Vakiometalli Oy:n rekkaan rakennetussa näyttelyssä on esillä Polaria kylpyhuonekalusteita ja Erlaun turvatuotteita. Rekan lisäksi tuotteita on esillä messujen  puukerrostalokohteessa.

Vakiometallin Polaria -tuotevalikoimaan kuuluvat valaisinpeilikaapit, peilikaapit, altaat, allas-, pyykki- ja siivouskaapit sekä lääke- ja ensiapukaapit. Erlaun valikoimaan kuuluvat mm. tukikaiteet ja -kahvat, suihkuistuimet ja –kaiteet.

Erlaun turvatuotteet yhdistettynä Polaria -kylpyhuonekalusteiden valikoimaan tuovat turvallisuutta ja uutta ilmettä esteettömyyttä vaativiin kylpyhuoneisiin. Nämä kaksi vahvaa toimijaa yhdessä mahdollistavat asiakkaille entistä laajemman tuotevalikoiman valittaessa kylpyhuoneen ja saniteettitilojen kalusteita.

Vakiometalli Oy on toiminut Mäntyharjussa vuodesta 1970 lähtien ja on kylpyhuonekaappien markkinajohtaja Suomessa. Yritykselle on myönnetty Avainlippu-tunnus vuonna 1997.

Näyttelyn löydät ulkonäyttelyalueelta Ua4.

www.polaria.fi

Visapaja Oy on erikoistunut puisten sisustusvalaisimien ja keittiön pientuotteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Visapajan valaisimet tarjoavat tyylikästä, modernia ja käytännöllistä designia. Valaisimet antavat tunnelmallisen, varjottoman valon ohuen säleen ansiosta ja ennen kaikkea valaisevat, ja tuovat valon sinne missä sitä tarvitaan.

Visapajan valmistamat kattausalustat ja pienet keittiötuotteet ovat kauniita ja monikäyttöisiä. Materiaalina on mm lämpökäsitelty koivu.

Visapajan tuotteet matkaavat Asuntomessujen jälkeen Frankfurtin TENDENCE –messuille. Osallistumisen TENDENCEen on järjestänyt Miksei Oy:n Food meets Art for Europe –hanke.

Visapajan valaisimille on myönnetty DESIGN FROM FINLAND merkin käyttöoikeus.

Yritykselle on myönnetty Avainlippu-tunnus ja se on toiminut vuodesta 1996 alkaen.

Näyttelyn löydät ulkonäyttelyalueelta Ua12.

www.visapaja.fi

Polaria
Visapaja_200x100

Vantaan Asuntomessut järjestetään Kivistössä 10.7-9.8.2015.

Kannattaa käydä tutustumassa mäntyharjulaisiin tuotteisiin!

Vastaa