Työpaikat

Tälle sivulle päivitämme tietoa Mäntyharjun kunnan alueella avoimina olevista työpaikoista. Joten seuraa sivua säännöllisesti.

Jos tässä ei ole Sinulle sopivaa työpaikkaa, niin kerro meille (raili.pallonen@mantyharju.fi, 040 576 8420), millaista työtä osaat ja haet.

Muista myös yrittäjyys. Myytäviä yrityksiä –sivulla on esillä jatkajaa vailla olevia yrityksiä.

Mikkelin Seudun Uusyrityskeskus DYNAMO tarjoaa maksutonta yrittäjäneuvontaa yrityksen perustamista/ostamista suunnitteleville henkilöille Mikkelin seudulla (Hirvensalmi, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa ja Puumala). Palveluihin kuuluvat mm. liikeidean arviointi, liiketoimintasuunnitelman ohjaus, yrityksen perustamis- ja rahoitusneuvonta, asiakashankinnan- ja markkinointisuunnitelman kehittäminen, starttirahalausunnot sekä Finnveran rahoituslausunnot. 

Lue lisää uusyrityskeskuksen palveluista: 

mikkeli.uusyrityskeskus.fi

Meillä on tarvetta useiden alojen ammattilaisista

Paljon erilaisia teollisuuden, logistiikan ja koneenkorjauksen työpaikkoja on auki. Samoin ravintola ja hoiva-alalta löytyy käytännössä aina työtä.

Kysy lisää!

yritysasiamies

Raili Pallonen

Mäntyharjun kunta etsii teknistä johtajaa

Tekninen johtaja vastaa kunnan teknisen palvelualueen toiminnasta, taloudesta ja kehittämisestä sekä teknisen lautakunnan toimialueeseen kuuluvien asioiden valmistelusta ja täytäntöönpanosta. Tekninen johtaja on kunnan nelihenkisen johtotiimin jäsen.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän, jossa tukenasi on kokeneita kuntatyön ammattilaisia.
Valinnassa hyödynnetään ulkoista soveltuvuusarviointia.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulu- tai opistotason teknisen alan tutkintoa ja kokemusta johtamistehtävistä. Odotamme hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, hankintaosaamista ja aktiivista kehittämisotetta. Kokemus kunnallishallinnosta ja -taloudesta katsotaan eduksi.

Katso lisätiedot

https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/9821460?searchPhrase=m%C3%A4ntyharju­&&&announced=0&leasing=0­&&&&english=false&sort=1

CNC-koneistaja Veisto Oy

Veisto Oy on yli 200 henkeä työllistävä perheyhtiö, jonka päätuotteita ovat HewSaw-merkkiset sahatavaran tuotantolinjat. Viennin osuus tuotannosta on noin 80%. Veiston tuotanto on keskitetty Mäntyharjulle.

Haemme nyt konepajalle

CNC-koneistajaa

Levyseppähitsaajaa

 

Katso tiedot:

https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/9755402?searchPhrase=m%C3%A4ntyharju­&&&announced=0&leasing=0­&&&&english=false&sort=1

https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/9837867?searchPhrase=m%C3%A4ntyharju­&&&announced=0&leasing=0­&&&&english=false&sort=1

Kioskimyyjä, R-Kioski, StaffPoint Oy, Mäntyharju

Haemme asiakkaallemme Mäntyharjun R-kioskille palveluhenkistä ja oma-alotteista

KIOSKIMYYJÄÄ

Kioskimyyjänä olet asiakaspalvelun ammattilainen. Tunnet R-kioskin tuotteet, palvelut ja olet valmis ystävällisesti opastamaan asiakkaita. Suosittelet rohkeasti uutuustuotteita, muistutat ajankohtaisista kampanjoista ja pidät huolta kioskin siisteydestä sekä tuote-esittelyiden runsaudesta. Huolehdit omalta osaltasi, että kioskilla viihtyvät sinun lisäksesi myös asiakkaat ja työkaverit. Teet kaikkesi luodaksesi asiakkaalle päivän parhaan hetken.

Katso lisää: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/9827948?searchPhrase=m%C3%A4ntyharju­&&&announced=0&leasing=0­&&&&english=false&sort=1

Lähihoitajan vakituisia ja määräaikaisia tehtäviä

Mäntyharjun kunta

Avoimena olevat työpaikat löydät osoitteesta

https://www.kuntarekry.fi

Muista katsoa myös!

Mäntyharjulla avoimena olevia työpaikkoja löydät myös Työvoimahallinnon nettisivulta
http://www.mol.fi/tyopaikat/­tyopaikkatiedotus/haku/