Myytävät yritykset

Tälle sivulle päivitämme jatkuvasti tietoa Mäntyharjun kunnan alueella myynnissä olevista yrityksistä tai yritystoimintaan sopivista kiinteistöistä. Joten seuraa sivua säännöllisesti.

Jos tässä ei ole Sinulle sopivaa yritystä, niin kerro meille (raili.pallonen@mantyharju.fi, 040 576 8420), mikä toimiala tai yritys kiinnostaa. Me teemme kartoituksen mahdollisuuksista.

Muista myös avoimena olevat työpaikat. Työpaikat –sivulla on esillä hyviä työpaikkoja.

MYYNNISSÄ Kiinteistönvälitys Vauhkonen Oy:llä

Perinteinen Tommolan tanssilava

Sijaitsee erittäin kauniilla paikalla Korpijärven rannalla. Tässä hyvät puitteet yrittämiselle, portit auki ja tanssit käyntiin. Rakennuksessa uudehkot wc-tilat, iso lava, baari ja myyntipisteitä. Paikkaa voi myös kehittää rakentamalla kolme lomarakennusta ja tarvittavat apurakennukset. Kokonais rakennusoikeus 400 m2.

Kiinteistömaailma Kouvola (Kiinteistönvälitys Vauhkonen Oy)
Kauppalankatu 6, 45100 Kouvola

Puh 050 441 0765 ›

Lisätiedot kohteesta:
https://www.kiinteistomaailma.fi/­1239741

MYYNNISSÄ

Mäntyharjun Lihansavustamo

Oletko liha-alan koulutuksen saanut tai muutoin asiaan perehtynyt? Tässä tarjolla valmis paikka yrittämiseen!

Miekankoskentien varrella oleva lihansavustamo etsii jatkajaa. Vuokraus on myös aluksi mahdollinen. Nykyinen yrittäjä auttaa tarvittaessa alussa.

Kysy lisää suoraan omistajalta, Matti Lappalainen, puh. 050 3733679.

MYYNNISSÄ  Aitoasunnot Oy:llä

KOIVUGRILLI

Mäntyharjun keskustassa aivan liikenneympyrän vieressä oleva kioskikiinteistö myynnissä. Koivugrilli nimellä tunnettu grilli on toiminut jo paikallaan vuodesta 1983. Suosio on sijainnin puolesta taattu. Harvoin tarjolla!

Tarkemmat tiedot ja näytöt, Jari Palhomaa 0440-500550.

Linkki kohteen myynti-ilmoitukseen:
https://toimitilat.kauppalehti.fi/­Description/188016410

MYYNNISSÄ  

KENKÄKAUPPA Mäntyharjun keskustassa

Myynnissä palveleva, vakiintuneen asiakaskunnan omaava kenkäkauppa Mäntyharjun keskustassa eläkkeellejääntisuunnitelmien vuoksi.

Liikkeemme palvelee monipuolisesti. Erikoisosaamisemme myötä meillä käy asiakkaita hyvinkin laajalta alueelta, palvelemme ammattitaidolla mm. diabeetikot, reumaa, kihtiä potevat ym. asiakasryhmät joille oikeiden jalkineiden valinta on erityisen tärkeää.

Linkki kohteen myynti-ilmoitukseen:

TE-Palvelut Kenkäkauppa