Matkailu

Matkailijalle Mäntyharju tarjoaa sitä, mistä paikalliset asukkaat ja kesäasukkaatkin nauttivat: taidetta, luontoelämyksiä, hyviä palveluita ja harrastusmahdollisuuksia.

Mäntyharjussa loman voi rakentaa juuri oman mielensä mukaiseksi, olipa kulttuurin, liikunnan tai luonnon ystävä.

Silta
Pyöräillen

 

Vapaa-ajan voi rakentaa vuodenajasta riippuen vaikkapa retkiluistelun tai veneilyn ympärille. Hyvin hoidetut ja monipuoliset reitit kutsuvat hiihtämään tai lenkkeilemään. Kaikki on lähellä: luontopolkukin alkaa aivan keskustan tuntumasta. Meiltä pääsee retkeilemään suoraan Repoveden kansallispuistoon.

Mäntyharju-Repovesi retkeilyreitistö on valittu vuoden 2015 retkikohteeksi. Reitit tarjoavat luontoelämyksiä, rauhaa, upeita maisemia ja levähdyspaikkoja patikoijille, maastopöyräilijöille ja melojille. Liikuntaesteisille löytyy myös vaihtoehtoja. Katso koko tarjonta Retkeilyreitin omalta sivustolta!

Mäntyharjussa on satsattu laadukkaaseen vapaa-aikaan: viime aikojen lisäyksiä tarjontaan ovat kunnan ylläpitämä 3D-elokuvateatteri ja Frisbeegolfrata. Kunta tarjoaa myös kirjastosta lainaksi Kickpark-potkureita ja retkiluistimia.

Kulttuurimatkailijaa hellitellään Mäntyharjussa erityisesti kesäaikaan, kun Taidekeskus Salmela avaa huippunäyttelynsä.

Lue lisää matkailijan vinkeistä Mäntyharjun kunnan sivuilta: http://www.mantyharju.fi/matkailu

Tervetuloa Mäntyharjulle!