Mäsek Oy:n sivustoille saatiin uusi ilme

-Mäsek Oy:n vanhat internetsivustot olivat ulkonäöltään todella vaisuja ja oli tarpeen muokata sivusto yrittäjälähtöisestä näkökulmasta, kertoo yritysasiamies Raili Pallonen Mäsek Oy:stä, -Uusilla sivuilla on haluttu tuoda esiin erityisesti  Mäntyharjun yrityselämän monipuolisuutta, modernia otetta ja yrittäjäläheisiä kehittämisyhtiön palveluja.

-Uusien sivujen keskiössä ovat Mäntyharjussa jo toimivat yritykset, joita on tuotu esiin Valokeila –sarjana sekä uudenlaisena yritysluettelona.  Uusi ‘Valokeila’ -osio antaa sivuille inhimillisen leiman, kun yrittäjät kertovat tarinansa mäntyharjulaisesta yrittäjyydestä. Jatkossa Valokeila –sarjaa uudistetaan säännöllisesti, jotta saamme esiteltyä mahdollisimman monenlaisia yrityksiä. En ole muiden kehittämisyhtiöiden sivuilla nähnyt vastaavaa, jatkaa Pallonen.

Tärkeä tavoite sivujen uudistuksessa oli myös se, että Mäsekin työntekijöiden on helpompi hallita ja uudistaa sivujen sisältöä.

Sivusto kertoo myös yleistä asiaa

Heti etusivulle on tuotu yrittäjäjärjestöjen tervehdys ja asiaa mainioista liikuntapalveluista. Muutoinkin on haluttu nostaa esiin jokapäiväiseen elämään liittyviä vahvuuksia, esim. uusi päiväkoti ja hyvät koulut sekä toimivat junayhteydet.  Kuntaan sijoittuvaa uutta yrittäjää ei houkuttele pelkkä edullinen teollisuustontti tai toimitila, niitä on tarjolla kaikilla muillakin kunnilla. Sen sijaan yrittäjää kiinnostavat palvelut, harrastusmahdollisuudet, kulkuyhteydet: miten yrittäjä ja hänen perheensä ja työntekijänsä täällä voivat asua ja viihtyä.

Sivujen ulkoasun suunnitteli ja toteutti paikallinen yritys

Mäntyharjulainen Cluetail Oy toteutti projektin Mäsek Oy:n toimeksannosta.

-Yhteistyö lähellä olevan yrityksen kanssa oli helppoa ja toimivaa, Pallonen kiittelee.

masek.fi -sivuston uudistamisen tavoitteet olivat monipuoliset. Vanhoista sivuista haluttiin modernimmat sekä ulkoasultaan että toiminnaltaan. Samalla otettiin ensimmäiset askeleet kohti sosiaalista mediaa ja sisältöstrategiaa. Uudet sivut toimivat hyvin niin tietokoneen näytöllä kuin mobiililaitteiden kautta.

-Haimme sivuja, jotka viestisivät yrittäjyyttä, ammattimaisuutta, reippautta ja iloisuutta, Jos Schuurmans Cluetail Oy:stä  kuvaa Mäsekin antamaa ohjeistusta ja jatkaa,

-Loimme kategorisoidun luettelon niistä mäntyharjulaisista palveluista, joilla on aktiiviset nettisivut. Tätä luetteloa laajennetaan lähikuukausina.

-Hakukoneoptimointia lisättiin ja teimme sivujen jakamisen helpoksi sosiaalinen median kautta, Jos Schuurmans kuvailee.

-Oli ilo työskennellä tässä projektissa, sillä yhteistyö Mäsekin henkilöstön kanssa oli tiivistä ja tehokasta, toteaa Jos Schuurmans.

Tätä ennen sivut oli uudistettu neljä vuotta aikaisemmin. Jatkossa sisältöä, visuaalista ilmettä sekä interaktiivisuutta on tarkoitus kehittää jatkuvasti.

Lisätietoja

Raili Pallonen, Mäsek Oy, puh. 040 576 8420, raili.pallonen@mantyharju.fi
Jos Schuurmans, Cluetail Oy, puh. 050 593 3006, jos.schuurmans@cluetail.com

Vastaa