Real Composite Oy Alihankinta2017 -messuilla

Mäntyharjulainen Real Composite Oy esitteli Tampereen Alihankinta2017 -messuilla tuotteitaan, joista mielenkiintoisin uutuus  on Woodio Oy:lle alihankintana valmistettavat täysin puukomposiitista valmistetut käsienpesualtaat.  Tuote on täysin vedenpitävä, kestävä ja kierrätettävä.

Lisää tietoa löydät osoitteista www.real.composite.fi  ja www.woodio.fi

Kannattaa tutustua!

Real Composite Oy:n tj Tuomo Nikkinen esitteli mm Woodio -altaita

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RealComposite Oy  on Mäntyharjulla toimiva yritys, joka on erikoistunut erittäin lujarakenteisten muovikomposiitti-komponenttien ja -tuotteiden suunnitteluun, valmistamiseen ja kokoonpanoon. 

Erikoisuuksia ovat erittäin kustannustehokas SMC-kuumapuristusmenetelmä, laadukkaiden hiilikuitutuotteiden valmistus kuumapuristamalla puhtaissa tiloissa sekä röntgenkuvauslaitteisto erityisesti röntgenkäyttöön valmistettavien hiilikuitutuotteiden tarkastusta varten.

    Yrityksen käyttämät suunnittelu- ja tuotantomenetelmät ovat alansa huippua ja asiakkaina on useita suomalaisia ja kansainvälisiä suuryrityksiä.  RealCompositen tyypillinen palvelumalli on kokonaispalvelu tuotteen suunnittelusta kokoonpanoon saakka. Yritys tekee myös komponenttituotantoa ja suunnittelua alihankintana. Real Composite on  erikoistunut muovikomposiittien hyväksikäyttöön lääke-, sähkö-, mittalaite- ja automaatioteollisuudessa.

    RealComposite Oy toimii yhteistyössä Realplast Oy:n kanssa. Heidän erityisosaamisensa liittyy erilaisten muovituotteiden suunnitteluun ja muovin tekniseen ruiskuvaluun. Voimme vastata tuotteen kokonaispalvelusta tarvittaessa myös yhdessä kummankin yrityksen vahvuuksia hyväksikäyttäen.