Työpaikat

Tälle sivulle päivitämme tietoa Mäntyharjun kunnan alueella avoimina olevista työpaikoista. Joten seuraa sivua säännöllisesti.

Jos tässä ei ole Sinulle sopivaa työpaikkaa, niin kerro meille (raili.pallonen@mantyharju.fi, 040 576 8420), millaista työtä osaat ja haet.

Muista myös yrittäjyys. Myytäviä yrityksiä –sivulla on esillä jatkajaa vailla olevia yrityksiä.

Meillä on tarvetta useiden alojen ammattilaisista

Paljon erilaisia teollisuuden, logistiikan ja koneenkorjauksen työpaikkoja on auki. Samoin ravintola ja hoiva-alalta löytyy käytännössä aina työtä.

Kysy lisää!

yritysasiamies

Raili Pallonen

 

Hanketyöntekijä

Mäntyharjun Seudun Elinkeinojen Kehitys MÄSEK Oy etsii määräaikaista

HANKETYÖNTEKIJÄÄ (digitaaliset toimintaympäristöt ja osallisuus)

Mäntyharju on mukana Uudistuvat elivoimataajamat (UUDET) hankkeessa, jossa kuusi itäsuomalaista maaseutukuntaa etsivät ratkaisuja maaseututaajamiensa uudistumiseen ja asukkaidensa osallisuuden lisäämiseen yhdessä Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin ja Itä-Suomen yliopiston Alue- ja kuntatutkimuskeskus Spatian kanssa. Yhteistyöverkostossa toimivat Heinäveden, Keiteleen, Liperin, Mäntyharjun Tervon ja Valtimon kunnat kolmen maakunnan alueelta.

Mäntyharjun osahankkeessa hanketyöntekijän työnkuvaan kuuluu kuntalaisdialogin edistäminen ja digitaalisten osallistumiskanavien kehittäminen ja esiintuominen. Tavoitteena on saada eri toimijaryhmät mukaan taajaman kehittämiseen ja kehittää kuntataajaman yksityisiä ja julkisia palveluja sekä tapahtumasisältöjä.

Haemme aktiivista ja luovaa hanketyöntekijää. Työ edellyttää osaamista digitaalisista toimintaympäristöistä ja niiden kehittämisestä sekä kokemusta osallisuuden ja kuntalaisdialogin edistämisestä. Työskentelet aktiivisessa vuorovaikutuksessa kuntalaisten, vapaa-ajan asukkaiden sekä yrittäjien kanssa. Arvostamme hakijan oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työhön.

Työ on määräaikainen: 2.1.-31.5.2019 (5 kk). Työ on kokoaikatyö 100 %, sisältää satunnaisesti myös iltatöitä.

Hakuaika päättyy sunnuntaina 25.11.2018 klo 23.59.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta sähköisesti (www.kuntarekry.fi). Hakemuksen voi tarvittaessa toimittaa myös sähköpostitse eveliina.maenpaa@mantyharju.fi.

Lisätietoja antavat: Mäsek Oy toimitusjohtaja Eveliina Mäenpää, eveliina.maenpaa@mantyharju.fi, p. 040 555 4487 (klo 16 jälkeen) tai kunnanjohtaja Jukka Ollikainen, jukka.ollikainen@mantyharju.fi, p. 040 7797 747

Muoviteollisuuden prosessityöntekijä, Real Composite Oy

Real Composite Oy:llä valmistetaan erilaisia komposiittirakenteita mm. laiva- ja traktoriteollisuudelle.

Haetaan kahta työntekijää valmistusprosessiin. Ei tarvitse olla alalta kokemusta. Tehtävään perehdytetään. Tärkeintä on hyvä motivaatio työntekoon. Tehtävä soveltuu myös maahanmuuttajataustaiselle, tällöin vähin kielitaitovaatimus on englanti.

Lisätiedot: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/9746954?searchPhrase=m%C3%A4ntyharju&&&announced=0&leasing=0&&&&english=false&sort=1

www.realcomposite.fi

 

Metallityöntekijäksi Polaria Oy:lle

Etsimme Mäntyharjun tehtaallemme metallityöntekijöitä. Työ on käytännössä pistehitsausta, särmäystä ja tuotteen kokoonpanotehtäviä. Työssäsi pääset hyödyntämään uusinta teknologiaa ja pääset mukaan erittäin mukavaan Polaria-työyhteisöön.

Lisätietoja ja vapaamuotoiset hakemukset
Tuotantopäällikkö Antti Mäki puh. 040 517 8192 tai antti.maki@polaria.fi

Voit olla yhteydessä myös Facebookin kautta Polaria-kylpyhuonekalusteet

HUOM! Olemme mukana Mikkelin seudun RekryONLINE – tapahtumassa ke 14.11.2018 klo 13-17 osoitteessa http://eroakiireesta.fi/rekryonline/

 

Yli 40 henkilöä työllistävä Polaria Oy on toiminut Mäntyharjussa vuodesta 1970 ja se on metallisten kylpyhuonekalusteiden markkinajohtaja Suomessa.Polaria-kylpyhuonekalusteet valmistetaan kierrätettävästä teräksestä yrityksen ympäristöä ja yhteiskuntaa tiedostavan arvomaailman mukaisesti. Avainlippu-tunnus meille myönnettiin vuonna 1997.

 

Yrittäjäksi R-kioskille, R-Kioski Oy, Mäntyharju

R-kioski toimii franchisingperiaatteella eli kioskit ovat itsenäisten yrittäjien omistuksessa olevia osakeyhtiöitä. R-kauppiaan sopimuskumppani on R-kioski Oy.

R-kioskilla on matala kynnys franchisingyrittäjyyteen. R-kioski tarjoaa sinulle mahdollisuuden menestyä itsenäisenä yrittäjänä Suomen suurimmassa franchisingketjussa. R-kauppiaana saat käyttöösi R-kioskin vahvan brändin, toimivan ja jatkuvasti kehittyvän myymäläkonseptin sekä monipuoliset tukipalvelut.

Katso lisää https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/9626205?searchPhrase=m%C3%A4ntyharju&&&announced=0&leasing=0&&&&english=false&sort=1

Lähihoitajan vakituisia ja määräaikaisia tehtäviä

Katso Essoten työpaikat osoitteesta

https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/?locations=M%C3%A4ntyharju&announced=0&leasing=0&english=false&sort=1

Mäntyharjun kunta

Avoimena olevat työpaikat löydät osoitteesta

https://www.kuntarekry.fi

Muista katsoa myös!

Mäntyharjulla avoimena olevia työpaikkoja löydät myös Työvoimahallinnon nettisivulta
http://www.mol.fi/tyopaikat/tyopaikkatiedotus/haku/