Real Composite Oy Alihankinta2017 -messuilla

Mäntyharjulainen Real Composite Oy esitteli Tampereen Alihankinta2017 -messuilla tuotteitaan, joista mielenkiintoisin uutuus  on Woodio Oy:lle alihankintana valmistettavat täysin puukomposiitista valmistetut käsienpesualtaat.  Tuote on täysin vedenpitävä, kestävä ja kierrätettävä.

Lisää tietoa löydät osoitteista www.real.composite.fi  ja www.woodio.fi

Kannattaa tutustua!

Real Composite Oy:n tj Tuomo Nikkinen esitteli mm Woodio -altaita

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RealComposite Oy  on Mäntyharjulla toimiva yritys, joka on erikoistunut erittäin lujarakenteisten muovikomposiitti-komponenttien ja -tuotteiden suunnitteluun, valmistamiseen ja kokoonpanoon. 

Erikoisuuksia ovat erittäin kustannustehokas SMC-kuumapuristusmenetelmä, laadukkaiden hiilikuitutuotteiden valmistus kuumapuristamalla puhtaissa tiloissa sekä röntgenkuvauslaitteisto erityisesti röntgenkäyttöön valmistettavien hiilikuitutuotteiden tarkastusta varten.

  Yrityksen käyttämät suunnittelu- ja tuotantomenetelmät ovat alansa huippua ja asiakkaina on useita suomalaisia ja kansainvälisiä suuryrityksiä.  RealCompositen tyypillinen palvelumalli on kokonaispalvelu tuotteen suunnittelusta kokoonpanoon saakka. Yritys tekee myös komponenttituotantoa ja suunnittelua alihankintana. Real Composite on  erikoistunut muovikomposiittien hyväksikäyttöön lääke-, sähkö-, mittalaite- ja automaatioteollisuudessa.

  RealComposite Oy toimii yhteistyössä Realplast Oy:n kanssa. Heidän erityisosaamisensa liittyy erilaisten muovituotteiden suunnitteluun ja muovin tekniseen ruiskuvaluun. Voimme vastata tuotteen kokonaispalvelusta tarvittaessa myös yhdessä kummankin yrityksen vahvuuksia hyväksikäyttäen. 

  Suutarinen yhtiöiden toimitusjohtaja Timo Suutarinen uskoo arjen innovaatioihin

  Infra -lehden uusimmassa numerossa keskiössä ovat keksijät ja yritystoiminnan kehittäjät. Lehden pääjuttu kertoo mäntyharjulaisen Timo Suutarisen tekemistä arjen innovaatioista.

  Paikallaan junnaaminen kismittää innovatiivisuudestaan palkintoja saanutta yrittäjää. ”Infra-alalla ollaan monesti kopioijia. Asiat tehdään totutulla konseptilla eikä uhrata aikaa muuttumiselle”, Suutarinen täräyttää.

  ”On tärkeää pystyä kyseenalaistamaan. Se on yrityksen kehittymisen juju. Ei saa urautua ja fakkiutua polkuihin, joita on kulkenut.”

  Lue mielenkiintoinen juttu kokonaisuudessaan Infra.fi -sivuilta!

  http://www.rakennusteollisuus.fi/INFRA/Ajankohtaista/tiedotteet2-kansio/2017/keksijat-ja-kehittajat-esilla-infra-lehdessa/

   

   

  Mäntyharjulainen ravi-ilta 15.8 klo 18 Mikkelin raviradalla

  Tarjolla tasokas ravi-ilta tiistaina 15.8 klo 18!

  Mäntyharjun hevosystäväinseura järjestää perinteiset Mäntyharju -ravit  tällä kertaa elokuisena iltana.  Yhteistyössä ovat mukana Oy Woikoski Ab, OP Suur-Savo, Maanrakennus Leppä Ky, Ravintola Krouvi, Punavaara Oy, Tekniset Konesähkö, Pulkan Matkat, Puukuljetus J. Immonen, Pertunmaan Linjaliikenne Ky sekä Mäntyharjun kunta ja Mäsek Oy.

  Tervetuloa viihtymään!

   

  Mäntyharju tarjoaa työpaikkoja!

  Tällä hetkellä mäntyharjulaisiin yrityksiin etsitään mm. henkilöstöpäällikköä,  vuoromestaria, päätoimittajaa, sosiaalialan ohjaajaa, kokkia, palomiestä, elementtityöntekijää, puutavara-auton kuljettajaa. Tule töihin ja asumaan paikkakunnalle, jossa kouluissa on pienet ryhmäkoot,   päiväkoti on uusi, kulttuuria tarjolla  kaikenikäisille ja urheiluharrastuksia löytyy.

  Voit myös ryhtyä yrittäjäksi ja hankkia meiltä hyvän, valmiin yrityksen. Katso  http://www.masek.fi/muuttajalle/myytavat-yritykset/

  Tulevaisuuden kuusia Suomen juhlavuonna

  Kun Suomi itsenäistyi vuonna 1917, kylvettiin itsenäisyyden kuusi. Tämä puu istutettiin Helsingin Kaivopuistoon vuonna 1931. Kun Suomi täytti 50 vuotta, istutettiin yli 30 000 Itsenäisyyden kuusen siemenistä kasvatettua jälkeläistä, Kotikuusta.

  Kun Suomi täyttää sata vuotta vuonna 2017, jatketaan perinnettä istuttamalla tulevaisuuden kuusia eri puolille Suomea. Puita voidaan istuttaa yksittäin ja metsiköiksi. Istutukset ja istuttajat dokumentoidaan kuvineen ja videoineen verkkoon. Istutuspaikalle kiinnitetään muistolaatta ja hetki ikuistetaan metsäaiheiseen muistokirjaan.

  Suomen itsenäisyyden juhlakuusiperinteet jatkuvat, kun Suomi täyttää 100 vuotta. Itsenäisyyden kuusta (1917) ja Kotikuusia (1967) seuraavat Tulevaisuuden kuuset. Tule mukaan istuttamaan pieni taimi, tulevaisuuden suuri kuusi. Keskiössä ovat lapset ja nuoret – siitä kertoo myös tunnus, kättä yhteen lyövät lapset. Suomen satavuotisjuhlaohjelmaan kuuluvalla Tulevaisuuden kuusella on merkittävä tukija, sillä Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on sen suojelija. Presidentti Niinistön lisäksi Suomen eduskunta on ilmoittautunut mukaan ja istuttaa Tulevaisuuden kuusia toukokuussa 2017.

  Tulevaisuuden kuusi -ennakkovaraukset: www.4h.fi/tulevaisuudenkuusi ja valitse Mäntyharjun 4H-yhdistys. Tulevaisuuden kuusi –paketti pitää sisällään kuusen taimen, kuparisen laatan ja muistokirjan. Paketin hinta on 100 euroa. Tuote on arvonlisäveroton.

  Ensimmäiset ennakkoon varatut kuusentaimipaketit luovutetaan Mäntyharjun 4H-yhdistyksestä keväällä 2017.

  Kesäkuun toimitukseen tilaukset 26.5. mennessä (toimitus vk 25)
  Elokuun toimitukseen tilaukset 21.7. mennessä (toimitus vk 34/35)
  Tässä on linkki tilauslomakkeelle:
  Muista valita alasvetovalikosta Mäntyharjun 4H.

  Olemme mukana Kevätmessuilla!

  Mäntyharjun kunta ja Mäsek Oy on mukana 6-9.4.17 Kevätmessuilla Helsingin messukeskuksessa. Tulemme jo perinteeksi muodostuneesti tapaamaan vapaa-ajanasukkaitamme sinne ”isolle kirkolle” ja kertomaan, mitä Mäntyharjun kesässä tapahtuu. Meiltä löytyy myös tietoa työpaikoista, yrittämisen mahdollisuuksista, tonteista, matkailukohteista ja asumisesta Mäntyharjulla.

  Yhteistyössä kanssamme osastoa ovat rakentaneet Kaluste-Kippari, Viher- ja kivityöpalvelu Kantola, Rakennustarvike Pirtakka, Tarjan Muoti-Puoti, Taimityllilä ja Suomen Eurouuni.

  Löydät meidät osastolta 7d 131!

  Tervetuloa ja tapaamisiin!

  t: Mäsek Oy:n tiimi

   

  TIEDOTE: Mäsek Oy:n järjestämä osuuskuntaseminaari sai kiinnostuneet liikkeelle

  Tiedote. Julkaistu: 10.03.2017 klo 11:27
  Mäntyharjun kunta

  Keskiviikkona 8.3 Mäntyharjussa Virastotalolla pidetty käytännönläheinen seminaari onnistui erinomaisesti. Hyvät esiintyjät ja käytännön esimerkit houkuttelivat paikalle 40 osallistujaa. Tilaisuuden avauspuheenvuoron piti Etelä-Savon maakuntajohtaja Pentti Mäkinen. Hän painotti muun muassa sitä, että Etelä-Savolla menee monissa asioissa hyvin. Esimerkiksi yrittäjien osuus työllisistä on meillä maan toiseksi korkein. Osuuskuntayrittäjyys sopii maakuntaan erinomaisesti.

  Ruralia instituutin Tytti Klén antoi rautaisannoksen osuuskuntatietoutta. Kuulijoille oli yllätys, että osuustoiminnallisten yritysten lukumäärä on Suomessa maailman suurin suhteessa väestömäärään .

  -Osuuskunnan jäsen on monessa roolissa. Hän on omistaja, päättäjä, johtaja ja työntekijä, kertoi puolestaan Idekoop Osuuskunnan Jarmo Hänninen. Hän valotti myös menestyksen takaa löytyviä salaisuuksia ja toisaalta osuuskuntayrittäjyyteen liittyviä kompastuskiviä.

  -Oikein valittu ja rakennettu liikeidea, oikeat ihmiset ja ryhmän muotoutumista tukeva prosessi: luottamus – sitoutuminen – johtaminen ovat keskeisiä menestyksen tekijöitä. Kompastuskivenä voi olla liian kapea toimiala tai asiakasryhmä tai heikko sitoutuminen osuuskuntaan, kertoi Hänninen.

  Käytännön kokemuksia ja esimerkkejä osuuskunnista

  Iltapäivällä seminaari siirtyi yhä konkreettisempaan suuntaan, kun vuorossa olivat kolmen erilaisen osuuskunnan edustajan tarinat. Jussi Hentunen Siikamäen suoramyynti osuuskunnasta painotti, että toiminnalla tulee olla selkeät pelisäännöt. Jonkun pitää johtaa toimintaa ja vastuut tulee olla järkevästi jaetut. Siikamäen osuuskunta oli seminaarin isoin osuuskunta. Jäseniä osuuskunnassa on 102.

  Lahden seudun elämys- ja kulttuurimatkailu osuuskunnan Antti Holopainen kertoi osuuskunnan syntyneen harrastusten ja perinteiden pohjalle. Yhtenä kehittämiskohteena hän mainitsi Elias Lönnrotin runonkeruureittien tuotteistamisen yhdessä Kostamuksen kulttuuri- ja museokeskuksen kanssa.

  Kymi Development Osuuskunnan Urpo Huuskonen toi seminaariin esimerkin liikkeenjohdon konsultoinnista. Suljetulta Voikkaan paperitehtaalta työttömiksi joutuneet toimihenkilöt perustivat osuuskunnan nimenomaan omien vahvuuksiensa pohjalle.

  –Yksi meille erityisen tärkeä asia on yhteisöllisyys. Olimmehan olleet jäseninä isossa tehdasyhteisössä ja sellaista haluttiin takaisin, kertoi Urpo Huuskonen.

  Loppupuheenvuorossa Mäntyharjun kunnanjohtaja Jukka Ollikainen summasi yhteen seminaarin antia.

  –Osuuskuntayrittäjyys on erinomainen vaihtoehto työllistymiseen. Mielenkiintoinen ja uusi näkökohta oli SOTE-yrittäjyys paikallisen osuuskunnan voimin.

  -Olemme erittäin tyytyväisiä tilaisuuteen, se oli juuri niin monipuolinen ja rento tilaisuus kuin olimme suunnitelleet, kertoo yritysasiamies Raili Pallonen.

  -Saimme erinomaista palautetta esiintyjistä, kokonaisuudesta ja käytännönläheisyydestä. Tästä kuuluu kiitos koko Mäsekin tehokkaalle tiimille.

  -Oli hienoa havaita, että seminaariin saapui väkeä kauempaakin, Etelä-Savon lisäksi Pohjois-Savosta, Kymenlaaksosta ja Etelä-Karjalasta, huomioi kunnanjohtaja Jukka Ollikainen ja jatkaa, osallistujia oli kaikista seminaariin toivotuista kohderyhmistä.

  Lähtölaukaus aiheeseen on nyt annettu ja telineistä irrottu, nyt tarvitaan lisää vauhtia ja jatkoa mietitään huolella.

   

  Lisätiedot:

  yritysasiamies Raili Pallonen, raili.pallonen(at)mantyharju.fi, p. 040 576 8420

  Idekoop osuuskunnan Jarmo Hänninen tekee selkoa osuuskuntatoiminnasta.

   

  Urpo Huuskonen kertoo Kymi Development Osk:n tarinan.

  Mäntyharjun Matkailulehti on julkaistu

  Tästä pääset lukemaan uudistettua Mäntyharjun Matkailulehteä.

  Lehdestä löydät vuoden 2017 kohokohdat ja kiehtovia lehtijuttuja henkilöistä ja toimijoista menestystarinoiden takana.

  Paina alla olevasta julkaisualustasta painiketta oikeasta alareunasta, niin saat kartan näkyviin koko ruudun näyttötilaan.

   

   

  Mäntyharjulle rekrytoidaan

  Mäntyharjulaiset yritykset ja Mäsek Oy iskevät yhteisellä rekrytointi-ilmoituksella. -Teemaksi voisi sanoa ”Yhdessä enemmän”, kertoo yritysasiamies Raili Pallonen ja jatkaa, kun laitamme yhdessä panokset koriin, niin aikaansaamme näyttävämpää ja myös tuloksellisempaa jälkeä.

  Maaliskuun alussa Helsingin Sanomissa, Kouvolan Sanomissa, Kymen Sanomissa ja Etelä-Saimaassa on yhteisrekrytointi-ilmoitus. Jatkona mainostamme seuraavan viikon ajan ko. lehtien nettisivuilla.

  Tällä ensimmäisellä kerralla mukana ovat Exel Composites Oyj, Veisto Oy, Suutarinen yhtiöt, Vakiometalli Oy sekä Mäntyharjun kunta ja Mäsek Oy.

   

   

  Matkailuneuvojaksi Mäntyharjuun – antoisa työ kesäksi 2017

  Matkailuneuvoja, Mäntyharju, Mäsek Oy

  Haemme tekijänaista tai -miestä ensi kesän unelmatyöhön luonnonkauniiseen Mäntyharjuun.

  Kyseessä on matkailuneuvojan määräaikainen työsuhde Mäntyharjussa – Mäntyharjun seudun elinkeinojen kehitys (Mäsek) Oy:ssä. Mäntyharju on noin 6000 asukkaan kunta Etelä-Savossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lähimpään kaupunkiin Mikkeliin on noin puolen tunnin matka ja Helsinkiin noin 2 tuntia.

  Tarjoamme monipuolisen, vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän. Työssäsi sinua tukee markkinointipäällikkö ja Mäsek Oy:n muut työntekijät. Näemme sinun omaavan rautaisen paikallistuntemuksen ja matkailualan osaamisen lisäksi hyvät puheenlahjat ja kyvyn empaattiseen sekä sympaattiseen asiakaspalveluun. Ymmärrät hyvin nykyaikaisen markkinoinnin vaatimukset erityisesti sähköisissä kanavissa.

  Meillä matkailijat ovat vieraita, joita palvellaan ystävällisesti, nopeasti ja asiantuntevasti. Sinussa piilee kielellisiä kykyjä ensimmäisen kotimaisen kielen lisäksi – pystyt kommunikoimaan suullisesti ja kirjallisesti tarvittaessa sujuvasti myös englannin kielellä. Olet iloinen ja positiivinen tiimityöntekijä, eikä hymysi ja hyvä palvelukykysi haihdu pienen paineenkaan alla. Sinulla on työtä pelkäämätön asenne.

  Sinulla ei tarvitse välttämättä olla matkailualan koulutusta, mutta se katsotaan ehdottomaksi eduksi. Työkokemuskin matkailun alalta auttaa. Työjakso ajoittuu kesä-elokuulle, työtä on tarjolla yhteensä kahdeksi kuukaudeksi.

  Keskeisiä työtehtäviäsi ovat:
  – päivystys matkailuneuvontamökillä Mäntyharjun vilkkaalla ja kuuluisalla torilla
  – verkkosivujen ja sosiaalisen median kanavien päivitys
  – Mäntyharjun tapahtumien markkinointi
  – avustaminen muissa markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä

   

  Määräaikaisen työsuhteen kesto: 2 kk

  Palkkaus: AVAINTA TES:n mukaan

  Hakuaika päättyy 10.3.2017 klo 15.00

  Lisätiedot: sähköpostitse: markkinointipäällikkö Olli Marjalaakso, olli.marjalaakso(at)mantyharju.fi tai puhelimitse: 040 774 1902

  Voit lähettää hakemuksen ja CV:n sähköisesti osoitteeseen masek@mantyharju.fi aiheella ”Työhakemus, Matkailuneuvoja” tai postitse: ”Työhakemus, Matkailuneuvoja, Mäsek Oy, PL 76, 52701 Mäntyharju”